Megnéztem

2012 is az X-Faktor éve volt

2012. december 23. 21:30 - icusb

Miután az X-Faktor mindegyik adásával a teljes lakosságban (4+) és a 18-49-es korcsoportban a nézettségi lista élén végzett maga mögé utasítva minden más műsort, így idén is elmondható, hogy ha zenei tehetségkutatóról van szó, a nézők akkor is az RTL Klubot választják.

Barátok közt vs. Voice

A Voice indulása óta 5 alkalommal történt meg, hogy a vele szemben sugárzott Barátok közt című sorozat a teljes lakosságot (4+) véve alapul nézettségben felülkerekedett a tehetségkutatón. Így volt ez múlt pénteken is, amikor 4+-os célcsoporton a Barátok közt közönségaránya 27,6% volt, szemben a Voice ezen idősávban lévő 23,2%-os közönségarányával.

Nemcsak az X-Faktor tarol

De az 50. heti nézettségi listát tekintve egyértelműen látszik, hogy mind a 18-49-es korcsoportot, mind a teljes lakosságot(4+) tekintve nemcsak az X-Faktor népszerűsége töretlen.

Hiszen a nézettségi versenyben, azt a listát tekintve, amelyen minden műsor csak a legnézettebb epizódjával szerepel a 18-49-es korcsoportban, a második helyen a Barátok közt 12.10-ei adása (28,8% SHR), a harmadik helyen a Fókusz Plusz (31,6% SHR) a negyedik helyen a Kód 12.13-ai epizódja (31,4% SHR) míg az ötödik helyen a Híradó 12.12-ei adás (34,8% SHR) áll.

Szintén töretlen a népszerűsége az RTL Klub dokudrámájának, A gyanú árnyékábannak is. A hétköznapi emberek problémáit feszegető sorozat 32,34%-os 18-49 -es korosztálybeli heti átlagos közönségaránnyal verte a TV2-t mely ugyanebben a korcsoportban és idősávban, melyben A gyanú árnyékában is adásba kerül a heti átlagos közönségarányt tekintve 8,78%-os mutatót produkált

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr234978004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása