Megnéztem

Anil Kapoor az indiai 24 főszereplője

2013. április 22. 11:00 - icusb

Anil Kapúr (Anil Kapoor), az Oscar-díjas Gettómilliomos egyik sztárja játssza a 24 című amerikai tévésorozat bollywoodi változatának főszerepét.

AnilKapoor24.jpg

Az 53 esztendős színész az eredeti verzió Jack Bauer szerepét kapta, amelyet Kiefer Sutherland alakított - adta hírül csütörtökön a BBC honlapja.

A mumbai helyszínre átírt sorozat a színész produkciós cége, az Anil Kapoor Film gyártásában készül. 

Kapúr, aki Danny Boyle Gettómilliomosában a kvízműsor házigazdáját játszotta, több mint száz bollywoodi filmben szerepelt az elmúlt három évtizedben, és az eredeti 24-ben is feltűnt: Omar Hasszán közel-keleti vezetőt alakította. 

A bollywoodi 24-et rendező Abhináj Deo szerint nem is kétséges a remake sikere. "Megkapják a sztárjukat, akit szeretnek, a film témája szintén közel áll hozzájuk. Mi baj lehet?" - fogalmazott.

A Kiefer Sutherlanddel forgatott és világszerte népszerűvé vált 24 sorozat 2001-ben került a képernyőre és kilenc év alatt 192 epizódját láthatták a nézők.

Az indiai verziót a Colors csatorna kezdi sugározni még ebben az évben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr445238137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása