Megnéztem

Hétfőtől új részekkel folytatódik A gyanú árnyékában

2012. szeptember 02. 09:00 - icusb

A nagy sikerű sorozat új részekkel folytatódik az RTL Klubon szeptember 3-tól, minden hétköznap.

gyanu_arnyekaban_logo_02.jpg

Új részekkel tér vissza a nézők körében közkedvelt A gyanú árnyékában című dokureality, mely tavasszal óriási sikert aratott a nézők körében. A mindig más és más családok, hétköznapi emberek történetét feldolgozó sorozat általános problémákra világít rá, melyek szinte bármelyik család életében előfordulhatnak. A sorozat népszerűsége azonban nemcsak abban rejlik, hogy ezek az esetek bárkivel megtörténhetnek, hanem abban is, hogy a műsor mindig egy lehetséges megoldást, egy kiutat kínál a nézők számára az adott helyzetből.

Sőt, a műsor készítői abban is igyekeznek mankót nyújtani, hogy a fennálló probléma esetén kihez, milyen szakemberekhez érdemes fordulni. A korábbi részekhez hasonlóan az új, szeptember 3-tól, 19:10-kor látható epizódok is nem várt fordulatokat, meghökkentő történéseket és drámai pillanatokat tartogatnak. Így lesz ez már az első epizódban is, melyben egy frissházas, fehérbőrű párnak, színesbőrű gyermeke születik. A nem várt történés annyira felkavarja az egyébként tökéletesen boldog pár életét, hogy kis híján házasságuk is tönkremegy. Vajon sikerül megoldaniuk a problémát, és fény derül arra, mi állhat a dolog hátterében? Kiderül A gyanú árnyékában, szeptember 3-ai, első epizódjából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr154744747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása