Megnéztem

Nagy változások a Barátok Közt stábjában

2012. június 19. 15:30 - icusb

Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben.

baratokkozt.jpg

Lassan olyan nehéz lesz követni, hogy ki kicsoda, mint megválaszolni a fenti kérdést.

Barna Zsombor és Aradi Balázs esetében ez a Színház-és Filmművészeti Egyetemen való felvételijük függvénye volt, hiszen az iskola szabályai nem teszik lehetővé, hogy diákjai tovább forgassanak. Barna Zsombor felvételije sikerült a bábszínész szakon, így ő távozni fog a sorozatból, de Illés Péter karaktere megmarad, a jövőben más fogja alakítani, akinek személyéről hamarosan tájékoztatást ad az RTL Klub sajtóosztálya.

Aradi Balázs továbbra is Jenes Balázs karakterét játssza. A legkisebbek esetében, Miklós és Nóra kislányát, Timit a jövőben Jelinek Éva, Juli kisfiát, Mátét pedig Puha Kristóf formálja meg. Mindkét személycserét a karakterek változása indokolta. A legújabb szereplőket a következő évad, különböző időpontjaitól láthatják majd a nézők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr554598425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása