Megnéztem

Radics Gigi nyerte a Megasztárt 2012-ben

2012. május 25. 23:59 - icusb

Radics Gigi nyerte a - színvonalában még az első öt szériát is alulmúló - Megasztár 6-ot, miután legyőzte Szakos Andreát döntőben. 

Bár elképzelni nem tudjuk, hogy iskolázott embereket miért érdekelhet mindez (most tekintsünk el azoktól, akik munkahelyi kötelességből néznek ilyen műsorokat - az Éden Hotelhez hasonlóan), de akinek fontos, jó ha felírja egy lapra Radics Gigi nevét, mert elődjeihez hasonlóan megy a süllyesztőbe, s talán már egy hét múlva sem emlékszik rá senki.

Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor és Tolvai Renáta után tehát egy 15 éves kislány lett az ország legtehetségesebb énekes(nőj)e, egy olyan műsorban, ami nem elsősorban énekeseket keresett, sokkal inkább olyat, akiből a bulvárlapokon keresztül sok pénzt tud kipumpálni a Tv2.

A széria legjobbjai között voltak még: Talán Attila, Farkas-Jenser Balázs, Burgess Benji, Nagy Kristóf „Bozont”, Nagy Adrienn, Bihal Roland, Kullai Tímea, Horváth István, Szűcs Ádám és Réti Nóra. Ők a We are family című slágerrel szórakoztatták a közönséget, de a műsor korábbi szériáinak győztesei is felléptek a fináléban. A show külföldi sztárvendége Flo Rida (Tramar Dillard) volt.

Bár titkon reméltük, hogy a TV2-nél felhagynak a zenés műsorokkal, hamarosan a The Voice-szal próbálkozik a csatorna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr524546826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása