Megnéztem

Hétfőtől új reggeli műsor indul az RTL Klub-on

2013. március 10. 20:00 - icusb

Március 11-től minden hétköznap jelentkezik a 8:08 – Minden reggel. Az RTL Klub vadonatúj reggeli műsorában Teszári Nóra és Somogyi Zoltán köszönti majd a nézőket. Mautner Zsófia pedig izgalmas gasztronómiai magazinnal jelentkezik.

A hétköznapok a Jó reggelt, skacok! animációs blokkal indulnak továbbra is az RTL Klubon, majd 7:35-től következik a nap első hírösszefoglalója, amely az RTL II Híradó előző esti adásának ismétlése.
8:08 és 10:00 között hétfőtől komplex szórakoztatást nyújtó reggeli műsor várja majd az érdeklődőket.

Kutatási adatok igazolták, hogy egy jelentős nézői réteg várja a számára megfelelő műsor megszületését.
A 8:08 – Minden reggel azoknak szól, akik úgy érzik, hogy fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyermeknevelési, párkapcsolati vagy éppen szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. A stúdióban elismert és hiteles szakértők segítenek majd tájékozódni az élet legkülönfélébb dolgaiban, ezzel is segítve a nézőket, hogy minden információt megkapjanak, hogy dönteni tudjanak mindennapi problémáik megoldásában.

9:20-tól Mautner Zsófia, neves gasztroblogger jelentkezik főzőműsorával. Az Ízes élet-ben fantasztikus ételcsodái mellett nemcsak a legegyszerűbb, legolcsóbb és legegészségesebb elkészítési módokat ismerteti meg a nézőkkel, hanem mesél az ételek történetéről, élettani hatásairól, miközben okos konyhai tipekkel is szolgál. 9:40-től pedig a sztárhírek rajongói a Reflektor magazinban mindent megtudhatnak Adától kedvenceik életéről.

Szólj hozzá!
Címkék: tv rtl klub

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr185125210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása