Megnéztem

Mila Kunis Ashton Kutcher gyermekét várja?

2012. augusztus 03. 14:00 - icusb

Nem kizárt, hogy Mila Kunis gyermeket vár Ashton Kutchertől. Ez a feltevés egyelőre a formális logikán alapul, amely bizonyos tények összekapcsolása révén próbál összefüggéseket találni.

ashton-kutcher-mila-kunis.jpg

A tények pedig a következők: Mila és Ashton immár nem titkolja szerelmét, miután hagyták magukat lefotózni csókolózás közben. A sztárpár összeköltözött és minden szabadidejét együtt tölti. Mila a minap azt nyilatkozta a brit Glamour magazinban, hogy a szerelem és a gyerekvállalás fontosabb számára, mint a filmes karrier. Ezek után elmondható, hogy a jelek ugyanabba az irányba mutatnak. Érdekesség, hogy gyerekkorukban 8 éven át dolgoztak együtt az Azok a 70-es évek show című sitcomban.

Mila Kunis legközelebb Mark Wahlberg oldalán lesz látható a Ted című vígjátékban. A címszereplő egy életre kelt plüssmackó, aki miatt gazdája (Wahlberg) benne ragadt a kamaszkorban, pedig barátnőjének (Kunis) igazi férfira lenne szüksége. A rengeteg merész poént felvonultató film írója és rendezője az a Seth MacFarlane, aki a Family Guy-jal bebizonyította, hogy a humornak van olyan fajtája, ami így vagy úgy, de mindenkit képes kiborítani. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr124684876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása