Megnéztem

Ráakaszkodtak a malájok Anne Hathaway hajára

2012. augusztus 02. 10:00 - icusb

Élete legnagyobb traumájának nevezte Anne Hathaway, hogy A nyomorultak című film kedvéért egészen rövidre le kellett vágatnia dús, gesztenyebarna haját.

anne-hathaway-les-miserables-fantine.jpg

Mivel a hír bejárta a világsajtót, remek promóciós lehetőséget látott benne egy maláj cég, amely hajhosszabbítással foglalkozik. Az Elite Virgin Hair most extra ajánlattal környékezi meg azokat a hölgyeket, akik valamilyen okból elvesztették természetes hajkoronájukat, és emiatt éjszakánként álmatlanul forgolódnak. 

A maláj cég három nyaláb harminc centis fekete vagy barna hajat mindössze 170 dollárért – 40 000 forint – kínál, a szállítás ingyenes. Garantálják, hogy a szállítmány egyetlen donortól származik, nem esett át semmilyen vegyszeres kezelésen, és legalább fél évig selymes és hullámos marad. 

A cég közlése szerint a póthaj olyan maláj nőktől származik, akiknek hirtelen szükségük volt egy kis extra bevételre. A helyzet iróniája, hogy A nyomorultakban az Anne Hathaway által játszott Fantine szintén azért válik meg feje díszétől, hogy némi pénzhez jusson. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr784684890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2013.01.15. 10:10:13

Érdekes, ahogy Hathaway felnő. Még szerintem nem értett színésznő, de már alakul...
süti beállítások módosítása