Megnéztem

Pókemberrel tarolt a TV2

2012. július 24. 18:00 - icusb

Csakúgy, mint két hete, múlt héten is a TV2 szerezte meg az első helyet mind a teljes lakosság, mind a 18-49 évesek heti nézettségi toplistáján. A 29. héten a Pókember trilógia befejező része volt a kereskedelmileg fontos célcsoport kedvence.

spider-man_2_tobey_maguire_looking_at_costume_01.jpg

Múlt héten ismét eredményes hetet zárt a TV2: a teljes lakosság körében a vasárnap esti Napló lett a hét legnézettebb műsora, az összesítés második helyén pedig a kedd esti Tények végzett. 

A 18-49 éves célcsoport körében szintén a TV2 volt a legnépszerűbb: a heti nézettségi toplista első helyét a Pókember trilógia befejező része szerezte meg, a második pedig a szintén TV2-es Napló lett. A TOP3-ba nem került RTL-es műsor, ugyanis a harmadik helyet a TV2 műsorai után meglepő módon az m1 Forma-1 közvetítése szerezte meg.

A vasárnap esti Moziverzum film és a Napló sikerének köszönhetően a vasárnapot toronymagasan a TV2 nyerte: mindkét célcsoportban, teljes napon és főműsoridőben egyaránt a csatorna volt a legnépszerűbb. 

A Tények, amellett, hogy toplistás lett a teljes lakosság körében, múlt héten is tartani tudta piacvezető pozícióját: a hét napból hétszer nyerte saját idősávját. A 18-49 évesek körében is a TV2 hírműsora lett a legnépszerűbb: a hét napból hatszor nyert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr314673646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása