Megnéztem

Hazánkban az Emmy-díj zsűrije

2012. június 23. 23:00 - icusb

Az HBO Europe látja vendégül a 2012-es Nemzetközi Emmy-díj Drámasorozat kategóriájának egyik középdöntős zsűrijét.

A televíziós és filmes szakemberekből álló zsűri Budapesten gyűlik össze, hogy kiválassza az angol nyelvű drámasorozatok kategória középdöntőseit. A Magyarországon vendégeskedő zsűri egyike annak a négy középdöntős zsűrinek, akik a világ minden részéről nevezett drámasorozatokat értékelik. A bírák Ausztria, Horvátország, Csehország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Lengyelország és Románia képviseletében vesznek részt a zsűrizésben.

A sorozatok értékelésére június 25-én egy budapesti filmszínházban kerül sor, ahol a zsűri számos angol nyelvű drámasorozatot tekint meg, szavazataik végeredményeként pedig megszületik a kategória angol nyelvű jelöltje.

Antony Root, az HBO Europe saját gyártású produkciókért felelős Executive Vice-President-je így nyilatkozott:

„Nagy öröm számunkra, hogy vendégül láthatjuk a Nemzetközi Emmy zsűritagjait itt, Magyarországon, ahol olyan sok nemzetközi film és televíziós sorozat készül.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr654607229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása