Megnéztem

For the Love of Money - A mocskos pénz meséje

2012. június 02. 13:00 - icusb

Az igaz történeten alapuló film középpontjában egy izraeli zsidó férfi Izek (Isaac) áll, aki családjával Tel Avivból egészen az USA-ig menekül, hogy a család új életet kezdhessen és megtalálja az amerikai álmot. Az újrakezdés azonban nem egyszerű, főleg ha az embert még évtizedekig kísértik a múlt árnyai. 

Isaac családja (Yuda Levi - aka Yehuda Levi) egy Tel Aviv-i kaszinó tulajdonosa volt Izraelben, ami idővel a gengszterek menedékhelyévé vált, akik a családot is igyekeztek megrontani. Évtizedek elteltével hasonló a helyzet Los Angelesben is, hiszen két gengszter (Oded Fehr és James Caan) és egy kolumbiai drogbáró (Steven Bauer) is rászáll Isaacra. Isaac pedig rájön, hogy lehetetlen tiszta lappal újrakezdni és hamarosan választania kell az könnyen szerzett pénz és a családja között.

A film Izek Shomof saját történetéből születik, a rendező Ellie Kanner, a már említett színészek mellett pedig Edward Furlong, Jeffrey Tambor, Jonathan Lipnicki, Paul Sorvino és Delphiné Chanéac is feltűnik benne.

Íme a For the Love of Money (egyelőre magyar cím nélkül) posztere és előzetese, a bemutató június 8-án lesz az USA-ban, magyar bemutatóról, forgalmazóról még nincs hír.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr814560466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása