Megnéztem

Charlize Theron megszabadult a ruháitól

2012. április 22. 14:01 - icusb

Árverésre bocsátotta ruháit Charlize Theron, a befolyt összeget saját AIDS-ellenes alapítványának utalják át. Nem a szakadt rongyokat hajigálta ki gardróbjából: a kalapács alá kerülő darabok között található egy Versace kis fekete, amelyet egy díjátadón viselt, illetve egy bíbor Lanvin estélyi, amely a cannes-i filmfesztiválon takarta bájait.

A színésznő 2007-ben hozta létre alapítványát más sztárokkal együtt annak érdekében, hogy az afrikai gyerekek megfelelő oktatásban részesüljenek a HIV elleni védekezéssel kapcsolatban. Eddig több mint 50 ezer fiatal jutott hozzá a szükséges információkhoz.
Charlize Theront legközelebb gonosz királynőként láthatjuk a Hófehér és a vadászban, amely az ismert Grimm-mese akció-fantasy feldolgozása.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr934466221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása