Megnéztem

Februártól az Örökmozgóban folytatódik a Hetvenkedő

2013. február 13. 07:30 - icusb

Februártól az Örökmozgó Filmmúzeumban folytatódik az Odeon által indított, Hetvenkedő című magyar filmtörténeti vetítéssorozat.

A június 21-éig tartó, hetente háromszor jelentkező rendezvénysorozat 1942-től 2012-ig kronológiai sorrendben haladva minden alkalommal a soron következő év legnézettebb játékfilmjét tűzi műsorra. A magyar film műfaji sokszínűségét is bemutató sorozatban az opusokat filmkópiáról vetítik.

A vetítéseket hetente egyszer beszélgetések követik, ahol a nézők szakértők segítségével nyerhetek betekintést az adott héten bemutatott filmtörténeti időszakba - közölte a szervező pénteken az MTI-vel. 

A program a Lurdy moziban startolt, majd két hét után az Örökmozgó Filmmúzeumban találta meg végleges otthonát. Az aktuális hét programjairól a www.magyar.film.hués a www.filmtortenet.hu oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr305072311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása