Megnéztem

Ducipólót tervez a Tökéletes hang sztárja

2013. február 07. 19:45 - icusb

Saját divatláncot indított Rebel Wilson ausztrál színésznő, akire a Koszorúslányok című erősen korhatáros vígjátékban figyelt fel a világ. A filmmel azonnal meg is váltotta belépőjegyét Hollywoodba.

rebelshirts.jpeg

A hihetetlenül temperamentumos és vicces színésznő nem kimondottan anorexiás alkat, ennek megfelelően plus-size pólókat tervezett. A Fat Mandi (kb. Háj Mandi) divatcég új filmjének karaktere, Háj Amy nyomán kapta a nevét.

Rebel a Tökéletes hangban egy harsány, kissé talán goromba, de csupa szív lányt alakít, aki saját magát nevezte el Háj Amynek, nehogy a folyton diétázó gebe csajok ezzel csúfolhassák a háta mögött. A film az egyetemek közötti dalversenyek világába kalauzolja a nézőt: egy lánycsapat küzdelme áll a középpontban, akiknek meg kel küzdeniük Amerika legdögösebb fiúbandájával. Az Oscar-jelölt Anna Kendrick főszereplésével készült zenész-táncos produkció a szezon meglepetése volt, mert 17 millió dolláros költségvetése mellett több mint 108 milliós összbevételt ért el.

Rebel Wilson pólókollekciója egyelőre csak két darabból áll, de továbbiakat ígér, ahogy ő fogalmaz, a "széltében szertelen" darabokból. A 26 éves színésznő egyébként az MTV Movie Awards gála háziasszonya lesz április 14-én.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr295067346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása