Megnéztem

Budapesten forgatják a Child 44 című thrillert

2013. február 02. 11:00 - icusb

Május végén Budapesten kezdődhet a Child 44 című, sztálinista szovjet időkben játszódó thriller forgatása - értesült a The Hollywood Reporter.

tom_hardy_noomi_rapace.jpg

A lap online kiadása szerint a film producere Ridley Scott és Michael Costigan, a rendezői székben pedig Daniel Espinosa ül majd.

A produkció az ötvenes évekbe repíti vissza a nézőt, főhőse egy szovjet rendőr, aki maga is gyanúba kerül, miközben egy gyerekgyilkosság-sorozat tettesét igyekszik kézre keríteni.

Tom Hardy (A sötét lovag: Felemelkedés) és Noomi Rapace (Prometheus) szerződtetéséről épp most folynak a tárgyalások. Hardy alakítaná a rendőrt, míg Rapace feleségének szerepét kapná.

A forgatókönyvet Tom Rob Smith regényéből Richard Price írta.

Hardy és Rapace már kora tavasszal megkezdik a közös munkát: a Fox Searchlight Animal Rescue című drámájában játszanak együtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr135056566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása