Megnéztem

AXN Player Exkluzív: Gaultier: Így látom Gagát - A film

2012. szeptember 17. 09:00 - icusb

Az AXN Player új, exkluzív online programjában a Szörnyanya felfedi a hírnév előtti és utáni életét. A Gaultier: Így látom Gagát című film valódi mélyinterjú, melyet az ikonikus divattervező, Jean Paul Gaultier készített Lady Gagával Párizsban. A műsor szeptember 12-től elérhető, kizárólag az AXN Playerben.

gaga 001.jpg

„Van olyan kérdés, amit nem szeretnél, ha feltennék?” kérdezi Jean Paul Gaultier Lady Gagát az AXN Player új, exkluzív online programjában. „Nincs.” válaszolja Gaga rövid gondolkodás után és valóban, az énekesnő a majd egy órás interjúban őszintén beszél drogos múltjáról, szerelemről és biszexualitásról, politikai meggyőződéséről és természetesen arról, hogy hogyan jelenik meg mindez Lady Gaga extrém világában.

A Gaultier: Így látom Gagát - A film az énekesnő eddigi leghosszabb és legmélyebb interjúja, melyet a híres divattervező, Jean Paul Gaultier készített Lady Gagával Párizsban. A film arra keresi a választ, hogy hogyan vált Stefani Germanotta, egy tehetséges, de átlagos amerikai énekesnő Lady Gagává, aki jelenleg az egyik leginspirálóbb és legmegosztóbb személyiség a popkultúrában.

A popsztár és a divattervező meglehetősen közel kerülnek egymáshoz, hiszen Madonna egykori stylistjaként Gaultier számára sem ismeretlen a botrány és a provokáció, amely a Gaga féle művészi szabadságban teljesedik ki.

A Gaultier: Így látom Gagát szeptember 12-től kizárólag az AXN Playerben, az alábbi linken.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr744784297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása