Megnéztem

Amit még mindig tudni akarsz a szexről - Hope Springs

2012. július 21. 13:00 - icusb

Kay (Meryl Streep) és Arnold (Tommy Lee Jones) hű társai egymásnak, ám az egymás mellett töltött évtizedek alatt kapcsolatuk kissé kihűlt, így Kay, aki régi meghittségre vágyik férjével, szeretné feldobni a házasságukat.

Hope_Springs_ami még mindig tudni akarsz a szexről.JPG

Amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló híres párterapeutáról (Steve Carell), megpróbálja meggyőzni a szkeptikus, szokásaihoz mereven ragaszkodó Arnoldot, hogy utazzanak el egy egyhetes házasságterápiára. Már az utazásra sem könnyű rávenni makacs férjét, az igazi feladat azonban mindkettejük számára az, hogy képesek legyenek megszabadulni gátlásaiktól a hálószobában, és felszítsák a régi tüzet, ami miatt annak idején egymásba szerettek.

Főszereplők: Meryl Streep (Az ördög Pradát visel, Mamma Mia!, A Vaslady), Tommy Lee Jones (Men in Black, A szökevény, Nem vénnek való vidék), Steve Carrell (A 40 éves szűz, Őrült, dilis, szerelem, Párterápia)

Rendező: David Frankel (Az ördög Pradát visel, Marley meg én)

amit még mindig tuni akarsz a szexről.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr414667938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.23. 08:59:50

nem is hallottam még róla, de ezek után ehet rákeresek.

Marcangoló Korelnök 2012.07.23. 11:35:56

Ragyogó, köszönöm. Sokkal jobban szeretek ilyen kis összefoglalókat olvasni, esetleg egy képmelléklettel, mint filmet nézni. Nem olyan unalmas, olcsóbb, minden benne van.
A sztori, ha újnak nem is mondható, kellemes és meseszerű. Alapvető pszichológiai tévedése, hogy amire egy kapcsolat erre a pontra eljut, hogy-hogy nem, érdekes módon, mit tesz a véletlen, EGYÉB problémák is felszaporodnak, és ezeket semmiféle Wonder Springs nem orvosolja. Egyedül a csend segít, vagy a félrevonulás Corelli triószonátáihoz, hobbik, kaja, beletemetkezés a szakmába (ez mind közül a legborzalmasabb - mechanikus azonosulás egy arra méltatlan tárggyal).
süti beállítások módosítása