Megnéztem

Being Human - Az Emberbőrben 2. évada az AXN-en

2012. június 29. 11:00 - icusb

Az AXN június 29-én este tűzi műsorára a Being Human – Emberbőrben (Being Human (US) című misztikus széria második évadjának első epizódját. A sorozat, a csatornán szintén újként debütáló Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf), valamint az Elveszett lány (Lost Girl) produkciók után lesz látható 23:00-tól péntekenként.

Being-Human-Season-2-Cast-333-being-human-us.jpg

A június 1-jén bemutatott két különleges sorozat (Teen Wolf – Farkasbőrben, Lost Girl - Elveszett lány) után, a csatorna egy harmadik csemegét is bemutat a műfaj kedvelőinek. Aidan (Sam Witwer), Josh (Sam Huntington) és Sally (Meaghan Rath) nem mindennapi története június végétől tovább folytatódik a legújabb, második évaddal. Az első szezon izgalmait követően kedvenceink sorsa a második idényben sem alakul zökkenőmentesen. A Being Human – Emberbőrben eddigi eseményeiben a több mint 260 éves, volt szabadságharcosból lett vámpír, a korábban ígéretes orvostanhallgatónak tanuló vérfarkas, valamint a szellemlány leghőbb vágya az volt, hogy beilleszkedjen az emberek világába. A második évadban viszont egy baleset következtében mégis engednek a kísértésnek, amely beláthatatlan következményekkel jár. 

A sorozat első évadja tavaly debütált az AXN-en, valamint az eredeti BBC történetet (A vámpír, a vérfarkas és a szellem) is a csatorna mutatta be 2010 őszén. 

A Being Human - Emberbőrben részei HD minőségben is megtekinthetők az AXN HD csatornán, valamint a televíziós premiert követően az epizódok az AXN Playerben is elérhetők lesznek.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr644617714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása