Megnéztem

Puzsér Szirota Jennifer apjának is nekiment

2012. június 02. 15:15 - icusb

Puzsér Róbert a múlt héten azt mondta a Csisz-ben, hogy Szirota Jennifernek jót tenne, ha elvonulna egy garázsba nagyokat kefélni. Szirota apukának ez nem tetszett, egyenesen a Borsig szaladt, hogy elmondja, aki "belemar a családjába annak van félnivalója, pedig ő nem egy bosszúálló ember" de Puzsér rá is rákontrázott.

"Amit a fater tudatosan félreértelmez, az azt jelenti, hogy Jennifernek magából és mélyről kell merítenie. Jelenthet ez barátságot, szerelmet vagy szakmai kapcsolatot, a lényeg, hogy nem egy producerre van szüksége, hogy műanyagból kiöntse őt. Másrészt mennyire képmutató a papa, aki a „kefélés” szó hallatán vasvillát ragad, miközben a lányát falatnyi ruhákban hajtja fel a színpadra, hogy produkálja magát. Jennifer nagyon is tudatosan használja a szexualitását, ne tegyünk úgy, mintha valami szörnyűség történt volna!" - írja Puzsér a Facebookon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr664561252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása