Megnéztem

Mészáros János Elek nyerte a Csillag Születiket

2012. június 02. 23:00 - icusb

Egy profi, Simándy-díjas tenor, Mészáros János Elek nyerte a Csillag Születik amatőr tehetségeket kutató versenyét, miután a szombati döntőben a közönség szavazatai alapján ő bizonyult a legjobbnak - a zsűri, vagyis a kritikusok szerint egyébként ugyanő a legrosszabbnak.

A finálé nyitányaként a tizenkét döntőbe jutott produkció adta elő az első magyar X-Faktor nyertesének, Vastag Csabának legújabb slágerét, az Őrizd az álmod című dalt, mert hát miért is ne az RTL Klub által kreált karakterek dalait dolgoznák fel újra meg újra...

Na mindegy, már megszokhattuk volna, reméljük Puzsér is együtt tud a dologgal élni (többször hangoztatta, hogy ebből elege van), ahogy azzal is, hogy az általa az egész este folyamán leggyengébbnek tartott Mészáros János Elek nyerte a tehetségkutatót.

Az operaénekes, Pál apostol szavaival sírva köszönte meg a nézőknek a győzelmét és valószínűleg holnaptól ezerrel készül a Házasodna a gazda című műsorra.

A döntő többi résztvevőjével kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy Negyela Bernadett a már említett nyitódalban súlyosan leénekelte Szirota Jennifert, aki valószínűleg emiatt is rettenetesen pocsék produkciókkal állt elő az este folyamán - persze már korábban is írtuk, hogy a 12-es döntőben sem volt igazán helye.

A Quantum XXL hozta a formáját, emellett remek csapatot alkottak az este egyik meglepetésbandájával a Face Team-mel.

A tehetségkutató új felfedezettjei mellett fellépett még a Csillag Születik Dance All Stars csapata, melyet a korábbi szériák legsikeresebb táncosai, az Appril Project, a Bad Boyz, a No Comment és a 4 For Dance tagjai alkottak. A színpadra állt még Geszti Péter és a Gringo Sztár, valamint a 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor, aki Janicsák Vecával, a 2010-es X-Faktor legjobb női hangjával duettezett. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr674561970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hmarcsi75 2012.06.03. 16:32:42

csak annyit fűznék hozzá, hogy János nem készül a gazdaházasító műsorra, ugyanis semmi köze hozzá

turulpina 2012.06.04. 07:23:38

@hmarcsi75: Pedig autentikus gazdafeje van.

hmarcsi75 2012.06.04. 16:56:31

@turulpina: gratulálok a szellemes megjegyzéshez. egyébként nem igazán tudok véleményt mondani erről, mert fogalmam sincs milyen az "autentikus gazdafej". pedig a családomban igen sok gazdálkodó volt és ma is van...
süti beállítások módosítása