Megnéztem

Lay the favorite poszter és előzetes

2012. június 02. 16:00 - icusb

Befutott a Sundance filmfesztiválon bemutatott Lay the Favorite előzetese és posztere. A film Beth Raymer memoárján alapul, amelyből megtudhatjuk, hogy az egykori sztriptíztáncosnő élete hogyan változott meg amikor megismert egy matekzsenit.

Beth Raymer szerepében Rebecca Hall (A tökéletes trükk, Frost/Nixon), mellette Bruce Willist láthatjuk főszereplőként, de feltűnik Catherine Zeta-Jones, Vince Vaughn (A dilemma), Laura Prepon (Azok a hetvenes évek show), Frank Grillo (Fehér pokol, End of watch, Gangster squad) és Joshua Jackson (Fringe) is.

A filmet Stephen Frears (Veszedelmes viszonyok, Pop, csajok satöbbi, Tamara Drew) rendezi, s ha minden igaz június 22-én Írországban mutatja meg magát nagyközönség előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr324561333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása