Megnéztem

VV Ágica: Jólét és hitelcsapda

2012. május 30. 11:00 - icusb

A Blikk arról számol be, hogy VV Ágica már olyan szerencsétlen helyzetben van a hitelei miatt, hogy a bútorait kell, hogy árulja.

A Blikk azt írja, hogy egekbe szökött törlesztőrészlete miatt elveszítette lakását, és a 22 millió forintot érő otthonáért 28 milliót kellene visszafizetnie a banknak. Ágicának azóta egy tanácsadó cég segít kilábalni a hitelcsapdából, az egykori villalakó azonban úgy döntött, örökre megszabadul a lakásától.

Talán tudnak segíteni. Viszont most már úgy érzem, ebből nem fogok tudni jól kijönni. A saját lakásomba semmiképp sem fogok visszaköltözni – árulta el lapunknak Ágica, aki éppen ezért a Facebook-oldalán hirdeti konyhabútorát. Azt írja, megszakad a szíve, de kénytelen túladni rajta, mert egy raktárban porosodnak a kiköltözése óta.

Eközben úgy tűnik az egykori valóvilágos facebookos profilja alapján az élete semmi másból nem áll csak a szórakozásból, nemrég éppen Dublinban járt, étel- és italkülönlegességeken él, ami elég érdekes dolog egy olyan személytől, aki anyagilag a végét járja. Persze a címlapért is fizetnek, hát ha még Dublin helyett Dubajba utazott volna...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr294554687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása