Megnéztem

Juhász Marci esett ki a Csillag Születikből

2012. május 26. 23:30 - icusb

Az RTL Klub tehetségkutatója az elődöntőhöz érkezett, ahol kiderült, hogy melyik három produkció az, amely jövő szombaton az elsőségért és így a műsor fődíjaiért küzd. A nézők és a zsűri, avagy az RTL Klub marketingesei döntöttek: Juhász Marci számára befejeződött a verseny.

A még versenyben lévő négy produkció két-két előadással igyekezett meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Hernádi Judit alkotta zsűrit, valamint a nézőket. A négy elődöntős egy-egy, már a korábbi adásokban bemutatott versenyprodukciója mellett egy-egy új dalt, illetve koreográfiát hozott.

A Quantum XXL a Beat Lovers elleni sikeres párbaj koreográfiájával és a Singing in the rain nevű produkciójával készült. Juhász Marci a Csillag Születik válogatásán először előadott, Ha kihajtom a libámat kezdetű népdalt, valamint egy újabb saját számát, a Hurrikánt adta elő.

Szirota Jennifer a Negyela Bernadettel vívott párbajdalát, a Summer Time-ot hozta el és Jennifer Hudson-tól a One Night Only-t. Mészáros János Elek szintén a korábbi párbaj dalát, a Nessun Dorma-t énekelte el, emellett az A csitári hegyek alatt dalt is előadta.

A négy elődöntős mellett az e heti vendégek között szerepelt a 2011-es Csillag Születik döntőse, a harmonika virtuóz Szabó Ádám, aki a tehetségkutató 2009-es szériájának duójával, a Kávészünettel adott elő közösen egy dalt. Rajtuk kívül az utóbbi évek legelcseszettebb celebje, az éneklés helyett általában (és ezúttal is) inkább csak beszélő Fluor Tomi is fellépett, méghozzá az Indigó Utcával karöltve.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Juhász Marcinak kellett búcsúznia, így kialakult a végső döntő mezőnye, eldőlt, hogy Szirota Jennifer, a Quantum XXL és Mészáros János Elek küzdhet meg a tehetségkutató első helyéért és a műsor értékes fődíjaiért, utóbbi kettő még valahol érthető is, de az elsőre sajnos nem találjuk a megoldást. Tucathangú Szirota Jennifernek már az előválogatáson ki kellett volna hullnia, de úgy látszik az RTL marketingesei elég pénzt látnak benne.

A tippünk ennek ellenére Mészáros János Elek lett volna előzetesen, hiszen azt gondoltuk az operaénekesnek a Házasodik a gazdával ad majd egy nagy szeletet az RTL Klub a tortából. Ennek ellenére persze ez nem lehetetlen.

Juhász Marci előtt azért le a kalappal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr894548327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása