Megnéztem

Csajok az HBO-n

2012. április 27. 09:28 - icusb

Az HBO legújabb csajos sorozata az HBO On Demand és az HBO GO után az HBO-ra is érkezik. A vígjátéksorozat ötlete Lena Dunham fejéből pattant ki.

Az önéletrajzi ihletésű széria érdekessége, hogy Dunham az egyik női főszereplő megformálását is magára vállalta. Emellett a huszonhat éves színésznő forgatókönyvet ír, rendez, sőt a vezető produceri feladatokat is ellátja a Csajok esetében. A történet négy huszonéves New York-i lány hétköznapjaiba enged betekintést: Hannah és barátnői fiatalok, vidámak, és életük nem nélkülözi a váratlan fordulatokat.

Hannah huszonnégy éves, két éve fejezte be a főiskolát. A biztonságosnak hitt élete azonban egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, miután a szülei bejelentik, hogy a továbbiakban már nem támogatják anyagilag. A barátnői életében ugyancsak nagy változások várhatók, melynek hatására rengeteg problémával kénytelenek szembenézni. A lányok be akarják bizonyítani, hogy képesek megállni a lábukon.

Rendező: Lena Dunham

Főszereplők: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Driver

Sorozatpremier: HBO, június 5.

HBO sajtószoba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr354476026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása