Megnéztem

The Expendables 2. / A feláldozhatók 2. (2012)

2012. december 12. 19:06 - VVega

Az akciópapák nem hagyják cserben rajongóikat, az Expendables 2 pontosan azt a véres és önmagával viccelődő szórakozást szállítja, amit vártunk tőle. Az ütős nyitójelenet után Coelho földi helytartója (aka Stallone) megkapja a beszélgetős részeit, a gonosz felbukkan, a csapat összerázódik és pár egymást heccelő poénnal el is jutunk a film második felét jellemző majdnem nonstop pusztításig. Van Damme nagyszerű választás volt ellenfélnek, Norris zseniális, a legnagyobb nevetéseket Schwarzenegger szállítja és még a kötelező csaj sem lóg ki az összképből. Ha nem is olyan ügyesen egyengetve, mint az Avengers esetében, de mindenkinek megvannak a maga pillanatai,  és hát továbbra is nagy élmény ezeket az arcokat együtt városkákat lenullázni látni. Felőlem akár azonnal készülhet a harmadik rész, de oda már tényleg érdemes lenne egy komolyabb forgatókönyvet összehozni, mert bármennyire is jók ezek a régi-új arcok, a puszta vásznon megjelenésük varázsa az elődhöz képest azért vesztett valamennyit az erejéből.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr24911938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.14. 13:32:30

ha nem is olyan ügyesen??
JCVD nagyon jó a többi...

willis kúl, de ő mindig kúl a többiek minimum fáradtak az egész fim alatt.

VVega · https://debugme.eu/ 2012.12.14. 22:15:11

Ahogy írtam, is, szerintem jutott menő akciójelenet és/vagy beszólás mindenkinek, Lundgren például sokkal jobb itt, mint az első részben, Schwarzi poénjain nagyon nevettem, mint ahogyan Norris színre lépése is ütős.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.15. 09:01:09

@VVega: hát Norris elmondott egy két Norris viccet, nekem visszatetsző volt, hogy nem is magán röhög, hanem tudja, hogy már csak egy vicc, és BÜSZKE is rá?!?!

németh györgy 2012.12.28. 15:51:17

The Expendables 2 ( A feláldozhatók 2) készítői megpróbáltak egy füzetes regénybe illő történetből nemeset alkotni! A jó szereplőgárda hiába próbált mindenbe belekapni, inkább csak a film tömegcikk jellegűvé válását sikerült elérniük. A kiváló szereplőkkel egy jobb történet - talán - sportszerűbb lett volna!
süti beállítások módosítása