Megnéztem

X-Faktor 2012: Segítőt kaptak a zsűritagok

2012. október 06. 12:00 - icusb

Szombaton és vasárnap kiderül a Mentorok Házában, mely 12 produkció jut be az X-Faktor 2012 legjobbjai közé. A választás nehéz, a mentoroknak azonban az idén is a zenei szakma egy-egy kiemelkedő alakja segít a döntésben.

Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós már rutinos abban, hogyan válassza ki a több ezer jelentkező közül azt a 12 legjobb produkciót, amely megérdemli, hogy az egyik legnézettebb tehetségkutató élő show-iban színpadra lépjen. A hangi adottságok mellett fontos a személyiség, az előadásmód, az a bizonyos plusz, amelyet X-faktornak nevezünk. Az elmúlt évekhez hasonlóan a cél előtt egy lépéssel is kapnak egy objektív segítséget - a négy mentort mentorsegédek segítik.

Geszti Péternek a Class FM programigazgatója, Tiszttartó Titusz lesz a társa, hogy kiderüljön, a 25 év alatti fiúknál ki folytathatja a műsort.

Keresztes Ildikó az idén a Carbonfools frontemberével, Fehér Balázzsal együtt dönt a 28 év felettiek között indulókról.

Az X-Faktor magyarországi történetében először fordul elő, hogy valaki másodszor is visszatér mentorsegédként. Tóth Gabi énekesnő tavaly könnyekig hatódott, amelyet Malek Miklós figyelembe vett a döntésekor. Miklós idén is ragaszkodott hozzá.

Nagy Feró az idén a csapatokat kapta, az ő választását az Anti Fitness Club énekese, Molnár Tamás könnyíti meg, aki egyébként több, az X-Faktorban feltűnt tehetség dalszövegét is írta.

Szombaton Malek Miklós és Geszti Péter, míg vasárnap Keresztes Ildikó és Nagy Feró Mentorok Házát láthatják a nézők, és végre kiderül, 2012-ben kinek van esélye megnyerni az X-Faktort.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr774821714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása