Megnéztem

Szulák Andrea vezeti a Szerencsekerék új évadát!

2012. augusztus 13. 07:00 - icusb

szkerek_ujra.jpgBombameglepetéssel várja a nézőket Magyarország kedvenc vetélkedője! A Szerencsekerék új évadát ugyanis a legnépszerűbb női játékvezető, Szulák Andrea vezeti majd!

Az énekes-színésznő az elmúlt esztendőkben számtalan esetben bizonyította, hogy televíziós műsorokban is ő a legjobb! A STORY4 nem bízott semmit a véletlenre: a nézők az új évadban Szulák Andrea irányítása mellett izgulhatják végig a feladványokat.

A műsor ősszel megújult köntösben jelentkezik, de a játék izgalma garantáltan a régi marad. Estéről estére három versenyző száll ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet.

„Egyet garantálhatok, tőlem senki nem fog csalódottan távozni.” – ígéri Andrea.

A jelmondat a régi: a Szerencsekerékkel minden jóra fordul!

A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a STORY4 - óriási sikerrel. A műsor minden idők legnépszerűbb televíziós vetélkedője. A játék először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut.

Az újrafényezett produkció be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hamar újra az ország kedvenc vetélkedőjévé vált.

A sikersorozat pedig hamarosan folytatódik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr264702166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása