Megnéztem

TLC: Mondj igent a ruhára

2012. május 13. 04:30 - icusb

A TLC csatorna májusi műsorán minden hétköznap 19.20-tól vadonatúj, dupla részekkel jelentkezik a "Mondj igent a ruhára", melyben leendő menyasszonyok keresik a tökéletes ruhát a Nagy Alkalomra.

A válogatás részben vásárlás, részben családi terápia. Megismerkedhetünk az egyes lányok történetével, hátterével, és a Kleinfeld Bridal üzlet alkalmazottaival is, akik a leendő arákat elkísérik a válogatás gyakran rögös útján.

Találkozhatunk Kristyvel, aki "kalózos" menyasszonyi ruhát keres, de kérdéses, hogy mit szól hozzá a családja. Leah a családjával érkezik a szalonba, de leginkább 15 éves húgára hallgat. A New York Yankees egyik sztárjának menyasszonya is ellátogat a szalonba, hogy kiválasszon egy ragyogó ruhát, mely a kíséretének nagyon tetszik. De vajon jól választott?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr384504758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Oravecz 2018.04.01. 19:51:07

Csak annyit, hogy én is szeretnék szerepelni ebben a műsorban mint szereplő!
Amúgy mikor nézem ezt a műsort, nagyon felizgat, hogy milyen szép ruhákat próbálnak fel, és arra gondolok, hogy én is szeretnék ilyen szép ruhákat próbálni illusztrációként.
süti beállítások módosítása