Megnéztem

Felhőtlen Philadelphia - It's always sunny in Philadelphia

2012. február 09. 22:56 - icusb

A Felhőtlen Philadelphia egy kocsmában játszódik, hol négy jó barát tengeti mindennapjait, ám kibírhatatlan természetük miatt csupán a legelvetemültebb vendégek próbálkoznak bejutni a pubba.

Mac (Rob McElhenney), Charlie Kelly (Charlie Day) és Dennis (Glenn Howerton) a kocsma tulajdonosai és évek óta nagyon jó barátok. A negyedik főhős a Paddy’s pultosa, Dennis testvére, Sweet Dee (Kaitlin Olson). Mind a négyen azon dolgoznak, hogy az ír kocsma jól működjön, bár ebben némileg hátráltatja őket, hogy egoisták, rasszisták és gyerekesek.

A Felhőtlen Philadelphia első, pilot adását az alkotók mindössze 200 dollárból, azaz 40 ezer forintból hozták össze egy kézi kamerával, ennek emléke azonban már nagyon messze van. A harmadik évadban már régi ismerősként szerepel Danny DeVito, aki a sorozat rajongójaként harcolta ki magának az állandó karaktert. Rajta kívül megfordulnak még vendégszereplők az ír kocsmában és annak környékén. Az Ítélet családból ismert Judy Greer és a The Cosby Show-s Geoffrey Owens is feltűnik egy-egy epizódban. Hihetetlen, de a sitcom hamarosan a kilencedik évadát tapossa.

 Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr104499354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása