Megnéztem

Tom Cruise ügyvédje aggódik

2013. március 25. 10:00 - icusb

Lassan mindenki kezd elfeledkezni már Tom Cruise és Katie Holmes igen gyors és fájdalommentes válásáról, erre előáll valaki azzal az ötlettel, hogy vígjátékot ad elő a sztárpár összeomlott házasságáról.

Tom+Cruise+Katie+Holmes+main.jpg

A The TomCat Project című darabot Chicagóban akarják színpadra állítani, és Cruise ügyvédje már most kiborult miatta. Dr. Bert Fields, akit egyébként szintén kigúnyolnak a produkcióban, attól tart, a valóságot és a fikciót merészen elegyítő darab senkinek nem fog jót tenni. "Szeretem a jól sikerült paródiákat, még akkor is, ha rólam szólnak, sőt, különösen akkor - mondja a neves ügyvéd. - De egy paródia kegyetlen és félrevezető is lehet, ezért nagyon aggódom Tom és kislánya, Suri miatt."

A Cruise-ékről szóló darab nagy érdeklődésre tarthat számot, mert a válás pontos oka ma sem ismert, ahogyan az sem, Katie Holmes miért puccsszerűen szervezte meg házasságuk befejezését, és arra is sokan kíváncsiak, miként tudtak szinte percek alatt megegyezni a részletekben. 

A chicagói darab tényleg nem a legjobbkor jöhet Tom Cruise-nak, aki válása óta a munkába menekült, és félévente sikeres produkcióval áll elő. A Mission: Impossible Fantom Protokoll hihetetlen sikere helyreállította hírnevét, azóta a Jack Reacher című thriller címszereplője volt, hamarosan pedig a Földet menti meg a Feledés című szuperprodukcióban. Ettől a filmtől sokat várnak a rajongók, mert nem csupán izgalmas sci-fi akcióthriller, de az utóbbi évek egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr635157938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása