Megnéztem

Transformers 4 - Megint Chicagót rombolják le a robotok

2013. március 23. 17:00 - icusb

A korábbi hírekkel ellentétben, miszerint a Transformers 4. számos jelenetét Kínában forgatják majd, kiszivárgott, hogy akárcsak legutóbb, most is Chicago lesz a nagy összecsapások színtere.

transformers4_and_wahlberg_team_up.jpg

Ezt az információt erősíti meg, hogy Mark Wahlberg, a film főszereplője házat keres a város egyik elegáns negyedében, hogy a négy hónapos forgatás idejére négy gyerekével és feleségével ott lakjon. A stáb júniusban kezd el forgatni Chicagóban. A forgatási helyszín kiválasztásának dramaturgiai oka lehet - valószínűleg ott folytatódik a történet, ahol négy éve befejeződött.

 Michael Bay rendező azt ígéri, hogy a T4-gyel új trilógia kezdődik ugyan, ami más lesz, mint amit eddig láthattunk, de ugyanakkor szervesen kapcsolódik az első trilógia cselekményéhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr335157928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása