Megnéztem

Michelle Obama nagyon bírja Denzel Washingtont

2013. január 28. 16:00 - icusb

Nagy megtiszteltetés Denzel Washington számára, hogy ő a first lady kedvenc színésze.

Michelle-459x300.jpeg

Michelle Obama egyenesen azt szeretné, ha Washington játszaná majd a nemrég újraválasztott elnököt a róla szóló életrajzi filmben. A színész természetesen örömmel vállalkozna a feladatra. Washington ugyanakkor tréfásan megjegyezte, hogy a kölcsönös szimpátia ellenére semmilyen kapcsolatot nem tud elképzelni a first ladyvel, hiszen 29 éve boldog házasságban él, ami nem kis teljesítmény Hollywoodban, már csak ezért sem akar ezen változtatni. 

Az Obama-szereppel egyébként még meggyűlhet Washington baja, mert Will Smith már bejelentkezett rá. Smith szerint egyéb tényezőkön kívül a füle jogosítja fel arra, hogy eljátssza az elnököt, hiszen ő is pont olyan kajla, mint Obama.

Denzel Washingtont most még nem elnöki szerepben láthatjuk: a Kényszerleszállásban drogos és alkoholista pilótát alakít, aki egy légikatasztrófa elhárítása után nagy bajba kerül.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr635044648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Sör Kálmán · http://www.itallexikon.hu 2013.01.28. 23:39:19

Igen, a First Lady majd önmagát alakítja, és lesz szexjelenet. Átlátunk rajtad Michelle.
süti beállítások módosítása