Megnéztem

A kedvenc jótékony: Sandra Bullock

2013. január 27. 12:00 - icusb

Díjak szezonja van, áradnak a legjobb filmeknek, rendezőknek átadott trófeákról szóló hírek, de Sandra Bullock a múlt héten olyan elismerést kapott, amilyet még senki. A Vera Wang-ruhában tündöklő, nagyon vicces köszönőbeszédet tartó színésznőt a People’s Choice-díj átadógáláján jótékony tevékenységéért díjazták az idén létrehozott „Favourite Humanitarian” kategóriában.

Noi szervek_jelenetfoto (3).JPG

A színésznő, aki legközelebb a Női szervek (The Heat, hazai bemutató: április) című vad komédiában fafejű, kőkemény FBI-ügynökként bolondozik, bebizonyította, hogy igazából vajból van a szíve. 2005-ben, miután a Katrina hurrikán lerombolta, örökbe fogadott egy New Orleans-i alapítványi középiskolát, a Warren Easton Charter High Schoolt. A 4 millió dollárnyi kárt szenvedő iskola azóta újra működik.

– Jótékonykodni könnyű – állította köszönőbeszédében a színésznő, akinek örökbefogadott fia, Louis ezen a környéken születet, és háza is van New Orleans legszebb részén, a Garden Districtben –, de ha még iskolába járnék ide, biztosan nem vinném sokra.

Ha valaki kételkedett volna, most kiderült: Sandra Bullock Hollywood egyik legnépszerűbb lakója. A Los Angeles-i Nokia Theatre zsúfolásig telt nézőtere – benne olyan hírességek, mint Emma Watson, Katy Perry és Jennifer Aniston – felállva tapsolta meg a díj átvételét.

IC Press

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr965044765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása