Megnéztem

Született médium - indul a TLC egyik legkedveltebb sorozatának a második évada

2013. január 11. 08:00 - icusb

Januárban visszatér a TLC-re a különleges képességekkel bíró Theresa Caputo és a Született médium című sorozat. A Long Island-i médium házát még a legelszántabb szkeptikusok is álmélkodva, igazi hívőként hagyják el és az általa tartott szeánszokra két évre előre be kell jelentkezni. Vajon mi Theresa titka?

született médium.jpg

Theresa számtalan embernek segített kapcsolatot teremteni túlvilágon lévő szeretteikkel, lezárni történeteiket és megtalálni a lelki nyugalmat. Nem csoda, ha a nézők megszerették az átlagos családanyából igazi médiummá váló asszony és családjának mindennapjait bemutató sorozatot. A második évad 14 vadonatúj résszel jelentkezik január 15-én Magyarországon is.

A szellemek világa és a mi világunk között létezik Theresáé, ahol egyszerűen csak szeretné megtalálni saját útját, mint médium, anya és feleség. A Született médium epizódjaiban nyomon követhetjük, hogyan próbál egészséges egyensúlyt tartani munkája és családja között. Férje, Larry és gyermekei, Victoria és ifj. Larry megtanultak együtt élni Theresa különleges képességével, de még így is sokszor próbára teszi türelmüket és kapcsolatukat anyjuk kikapcsolhatatlan tehetsége. Akár zöldségesnél vagy kozmetikusnál jár, valaki mindig megpróbál kapcsolatba lépni vele a túlvilágról, hogy üzenetet közvetítsen az élőknek. Emellett minden részben tanúi lehetünk Theresa egyéni vagy csoportos szeánszainak is, ahol rajongói mellett a képességével kapcsolatban szkeptikus emberek is megfordulnak.

A második évad még több spontán szeánszot ígér, még Theresa szellemi gyógyítója és mestere is megjelenik. Emellett a család és a barátok mindennapjaiba is jobban betekinthetünk. Theresa nem tétlenkedik: kétségbeesett szülőknek segít felvenni a kapcsolatot fiukkal, majd egy nőnek sikerül „beszélgetnie” tragikusan elhunyt apjával. Emellett Theresa családjával még New Yorkba is elutazik.

Néhány információ Theresáról

Theresa Caputo, a sorozat főszereplője a Long Island-i Hicksville-ben született és nevelkedett. 22 éve ment hozzá Larryhez, akivel most két gyerekük van, Larry és Victoria. Theresa tíz éve dolgozik médiumként. A tudomány és a túlvilág összekapcsolását céljául kitűző Forever-Family Alapítvány által hivatalosan is elismert a szakmájában. Theresa elmondása szerint érzi a szellemeket és lelkeket, akik üzenetet szeretnének kapni vagy átadni. Előfordul, hogy lát árnyékokat és hall hangokat, de az információk átvétele közben inkább csak érzékeli a szellemek jelenlétét. Rövid hét év praktizálás után Theresa kiterjedt követői körrel rendelkezik, várólistájára egy évre előre be kell jelentkezni. Teljesen mindegy, hol van vagy kivel, Theresa Caputo mindenkinek segít. Tagadhatatlanul az egyik legjobb médium, akitől a szkeptikusok szava is elakad.

A született médium második évada január 15-én 20.10-től látható, csak a tlc  műsorán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr275006294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása