Megnéztem

Amerikai sorozatok premierje az m1-en

2012. július 28. 10:00 - icusb

Két toplistás sorozattal jelentkezik az m1 az ötkarikás játékok után: a mesék világát megelevenítő fantasy, az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én, vasárnap nyolc óra után tíz perccel, míg a Bosszú szintén főműsoridőben augusztus 22-én, szerdán debütál a csatornán.

Az Olimpiai időszak után sem megy nyári szünetre az m1: két sikersorozatot is műsorra tűz a nyári játékok utáni napokban. A tavalyi év hatalmas sikere, az Egyszer volt, hol nem volt vasárnaponként, a modern köntösbe öltöztetett Monte Cristo történet, a Bosszú pedig szerdánként kerül képernyőre.

Az ABC mindkét sorozatát nagy múltú producerek jegyzik. Az Egyszer volt, hol nem volt történetét Edward Kitsis és Adam Horowitz, a Lost - Eltűntek és a Tron: Örökség szerzőpárosa álmodta meg, és Steve Pearlman közreműködésével valósult meg, akihez olyan világhírű sorozatok kötődnek, mint a Vészhelyzet, a Jóbarátok, a Smallville, a Szívek szállodája, vagy a Két pasi - meg egy kicsi.

„Az Egyszer volt, hol nem volt kiinduló pontja az, hogy a mesevilág hőseit a mi világunkba száműzik, boldogtalanságra ítélve. Azonban nem arra utalunk, hogy mennyire szörnyű a mi világunk, sokkal inkább a napjainkból egyre inkább hiányzó reményt szeretnénk közvetíteni a nézőknek. Ne felejtsük el, hogy az eredeti Hófehérke a 30-as évek nagy gazdasági világválsága alatt született meg. Most is az a célunk, hogy azt, aki leül és megnéz egy részt, átrepítsük egy másik világba, hogy egy óra múlva egy kicsit több reménnyel térjen vissza a hétköznapokba. A mi világunkban a „Happy Ending” nem garantált, meg kell érte dolgozni, épp ezért a sorozat nem csak a mitológiáról, a mesevilágról szól, hanem arról is, hogy az egyes szereplők miért azok, akik, illetve az oda vezető útról. Ugyanúgy, mint a való életben, nem csak a végállomás, hanem az utazás az, ami számit” – mondta el Edward Kitsis a különleges fantasy születésének hátterét.

once-upon-a-time-abc-tv-show_1_1.jpeg

A Bosszú producerei, Marty Bowen és Wyck Godfrey az utóbbi évek legnagyobb kasszasikerének, a Twilight-trilógia produkciós cégének tulajdonosai, legfőbb alkotója pedig a Providence, a Tuti gimi és a Narancsvidék forgatókönyvírója, Mike Kelley.

„A bosszú olyan alapvető mozgatóerő, amit minden ember ismer. Legyen az a volt férjed, feleséged vagy akár egy kellemetlen eladó, egyszer mindenkiben megfordult a bosszú gondolata, akkor is, ha csak eljátszottak a lehetőséggel, és nem mentek el a végletekig, mint Emily. Ez az alapja annak, hogy olyan történetet mesélünk el, ami mindenkit megszólít” – árulta el Mike Kelley a sorozat alapötletét.

Amerika elsőszámú családi sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én, vasárnap 20.10-kor, a luxussal fűszerezett bosszúhadjárat pedig augusztus 22-én, szerdán 20.10-kor debütál az m1-en. 

Bosszu Revenge_1.jpg

Az ABC Studios-ról

Az ABC Studios vezető szerepet tölt be a televíziós és a feltörekvő digitális felületekre készülő szórakoztató tartalmak fejlesztésében, gyártásában és stratégiai elosztásában. A stúdió lenyűgöző műsorpalettáján, az országos és kábeltelevíziós vetítésre szánt, 2011-12-es évad programjai között olyan sikerprodukciók vannak, mint a „Katonafeleségek”, „A hidegsebész”, a „Castle”, a „Született szinglik”, a „Gyilkos elmék”, a „Született feleségek”, a „Grace Klinika”, a „GCB”, a „Happy Endings”, a „Missing – Elrabolva”, az „Egyszer volt, hol nem volt”, a „Doktor Addison”, a „Bosszú”, a „A folyó” és a „Botrány”.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr1004682712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása