Megnéztem

Nem biztos, hogy Marc Webb rendezi a következő Pókember-filmet

2012. július 21. 11:00 - icusb

A csodálatos Pókember annak ellenére, hogy címével szemben korántsem annyira csodálatos már 521 milliót szedett össze a mozikban, igaz már korábban tudvalevő volt, hogy a készítők gondolkodnak folytatásban, sőt az Orci-Kurtzman páros már a forgatókönyvnek is nekiesett.

amazing-spider-man-2-marc-webb.jpg

Azóta az is kiderült, hogy Chris Nolan Batmanjéhez hasonlóan a Pókember is trilógiát kap, a gárdáról eleddig azonban nem esett szó. Az szinte borítékolható, hogy Andrew Garfield és Emma Stone is ott lesz a folytatásban, az azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezeket a filmeket Marc Webb rendezi, legalábbis Doug Belgrad, a Columbia főnöke szerint, aki úgy látja, hogy Webb adósa a Foxnak (Webb első mozifilmjét, az 500 days of Summert a Fox segítette tető alá hozni) és ez keresztbe tehet a folytatásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr484668011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása