Megnéztem

Gyógyszertúladagolás miatt meghalt Sylvester Stallone fia

2012. július 15. 09:00 - icusb

Sylvester Stallone a Comic-Conon népszerűsítette a The Expendables 2. (A feláldozhatók 2.) részét, amikor rettenetes hírt kapott a fiáról.

sylvester és sage stallone a rocky v-ben.jpg

Sylvester és Sage Stallone a Rocky V. - ben

Sage Stallonét ugyanis holtan találták, mellette pedig gyógyszeres dobozok hevertek, az egyelőre nem világos, hogy véletlen túladagolás történt, vagy szándékosan vetett véget életének a sztár fia - bár az első nyomok alapján inkább a vétlen túladagolást preferálták az orvosi jelentések.

Sage Moonblood Stallone 36 éves volt. Az ügyvéd szerint jól volt és házasodni készült.

A TMZ.com amerikai bulvárportál rendőrségi értesülései szerint Sage Stallone túladagolás következtében halt meg, számos üres pirulás üveget találtak a holttest közelében. Azt egyelőre nem közölték, hogy milyen pirulákról van szó. A rendőrök szerint semmi nem utal öngyilkosságra, búcsúlevelet sem találtak.

Sage Stallone a színész öt gyermeke közül a legidősebb volt. Édesanyja a színész első felesége, Sasha Czak, akitől Sylvester Stallone 1985-ben, 10 év házasság után vált el. Két filmben is játszott az apja oldalán: 1990-ben a Rocky V-ben, 1996-ban a Daylight – Alagút a halálba című filmben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr54657408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása