Megnéztem

The Comedy Awards 2012 - A Comedy Centralon is

2012. július 01. 06:00 - icusb

2011 után idén másodszor rendezték meg az amerikai Comedy Central díjátadóját, a Comedy Awardsot. A humor művelőinek rangos ünnepén azon színészek, írók, rendezők és humoristák, stand-up comedy előadók munkásságát ismerik el, akik sok vidámságot csempésznek az amerikai polgárok mindennapjaiba.Az exkluzív gálát 2012. július 1-jén 22:20-kor tűzi műsorára a magyar Comedy Central.

the comedy awards 2012.jpg

A New York-i Hammersmith Ballroom Színpadán megrendezett esemény nyertesei között volt többek közt Louis C.K. zseniális showja, a Louie, továbbá a Városfejlesztési osztály, valamint a sorozat főszereplője, Amy Poehler is. 

A „stand-up comedy ikonjának” Robin Williamset választották; a legjobb nevettetőnek járó Johnny Carson díjat pedig a legendás komikus, Don Rickles vehette át, aki amellett, hogy remek humorista, a Kelly hőseiben is játszott, és ő a Toy Story Krumplifej urának eredeti hangja is.

Rickies – akinek első kiugrási lehetőségét maga Carson adta azzal, hogy nemcsak felléphetett a show-ban, de vendég műsorvezetőként és előadóként több mint száz alkalommal jelenhetett meg a legendás díszletek között –  55 éve (!) műveli a stand up comedy műfaját, a fél évszázad alatt számtalan előadónak taposta ki az utat a hírnév felé. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr284622008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása