Megnéztem

Streetdance 2 3D

2012. július 01. 15:00 - icusb

A StreetDance 2. kamerái mögött ugyanaz a csapat sorakozott fel, akik a két évvel ezelőtti első részből minden idők egyik legsikeresebb független brit filmjét kanyarították ki.

streetdance 2 3d.jpg

A folytatásban két új főszereplő ropja a táncot, ám számos régi karakter is visszaköszön. A történet szerint Ash (Falk Hentschel – Kéjjel-nappal), az utcai táncos legújabb haverjával, Eddie-vel (George Sampson – StreetDance) együtt szeretnék legyűrni a világ legjobb táncos csapatát, ezért úgy döntenek, hogy összegyűjtik Európa legjobb táncosait. Utazásaik során temérdek tehetséget találnak, köztük a gyönyörű salsatáncos Eva-t (Sofia Boutella) Párizsban, akibe Ash rögvest beleszeret, és akin az aggodalmaskodó nagybácsi (Tom Conti – Shirley Valentine) mindig rajta tartja a szemét. Ashék megpróbálnak létrehozni egy eddig nem látott utcai-salsa tánchibridet, mellyel reményeik szerint kivívják a győzelmet.

Sok a tennivaló, a végső megmérettetés azonban gyorsan közeledik, hőseinknek így egyszerre kell helyt állniuk a szív és a táncparkett csatáiban is. Ráadásul mindezt 3D-ben!

StreetDance-2-poszter.jpg

Streetdance 2. 3D

zenés, táncos, romantikus

Bemutató: Már a mozikban (júni 28.)

Rendezte: Max Giwa, Dania Pasquini,

Szereplők: Tom Conti, Falk Heltschel, George Sampson, Sofia Boutella,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr444621934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása