Megnéztem

Nőkre gyúrva: Bette a FEM3-on

2012. június 02. 08:00 - icusb

Újabb világsztár a FEM3 képernyőjén! Június 3-tól, vasárnaponként a FEM3 műsorán a Bette című vígjátéksorozat, Bette Midler, Grammy- és Golden Globe-díjas színésznő főszereplésével.

A FEM3 új sorozatának önironikus, ám életvidám főhőse, Bette, hasonlóan az őt alakító Bette Midler-hez, kiemelkedő karrierrel büszkélkedhet: híres sztár, nagyszerű művész, tehetséges énekes, aki folyton amiatt aggódik, hogy elhanyagolja 13 éves lányát és feleségként sem állja meg tökéletesen a helyét. Éppen ezért mindig és mindenütt igyekszik ezt "jóvátenni", amiből számos bonyodalom és komikus helyzet adódik.

A sorozat igazi sztárparádét vonultat fel: Bette Midler lányát Lindsay Lohan alakítja az egyes epizódokban pedig mellékszereplőként olyan világsztárok tűnnek fel, mint Danny DeVito, Oprah Winfrey, Dolly Parton, Olivia Newton-John.

Bette – 1-2. rész – június 3. vasárnap 19 óra, FEM3 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr574560226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása