Megnéztem

Puzsér: Szirota Jenniferen a dugás segítene

2012. május 29. 21:30 - icusb

Istenes Bence a három döntősről és a legutóbb kiesett Juhász Marciról faggatta a Csillag Születik négy zsűritagját a CSISZ stúdiójában.

Puzsér Róbert a tőle megszokott módon kendőzetlenül mondta el a véleményét. Szerinte csak rajtuk múlott, hogy a Quantum XXL bejutott a döntőbe, valamint az egyetlen nemzetközi szintű produkciót ők szállították. A Quantum XXL esetében mind a négy ítész egy véleményén volt, a másik két döntős tekintetében azonban már más volt a helyzet.

Szirota Jennifernek Puzsér szerint el kellene vonulni egy garázsba egy fiúval, nagyokat kefélni, szöveget írni és zenélni. Létrehozni egy együttest, hogy rájöjjön a saját küldetésére. Hajós András természetesen nem értett egyet Puzsérral, bár szerinte sem úgy énekelt Jennifer, ami az ő személyes kedvence, de értékeli, hogy óriásit fejlődött és szerinte Jennifernek nem kell senkire sem hallgatni csak csinálja, amit elkezdett.

Most sem maradt el a szócsata Puzsér és Hajós között. Hajós szerint ők nem azért zsűriznek, hogy az ország könnyűzenei ízlését, véleményét megváltoztassák. Puzsér ezzel persze ellenkezett.

Mészáros János Elek teljesítményét értékelve Pokorny Lia kiemelte, hogy még a többiek folyamatosan a határaikat feszegették ő fixen hozta a biztos dolgot, amit kedveltek. Hajós nála érzi úgy, hogy nem szeretne a közönség és közé állni. Puzsér szerint toronymagas esélyes, csak elveszíteni tudja a versenyt. Szerinte János két versenyben vesz részt az egyik egy tehetségkutató, a másik egy magyarság verseny és a kettőt jól váltogatja.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr794553779

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kultúrmisszionárius 2012.06.01. 15:02:49

Páran félreértették múltkori kérdésemet a CSISZ amatőr operaénekeséről, és úgy dekódolták, hogy én el akarom áztatni Mészáros János Eleket, pedig nem: tényleg csak szimplán kíváncsi voltam, és semmivel se kevésbé bulváros, mint amikor arról cikkeznek a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása