Megnéztem

Fluor Tomi a Csillag Születikben

2012. május 24. 17:30 - icusb

Visszatér a Csillag Születik tavalyi szériájának finalistája, Szabó Ádám a tehetségkutató színpadára, a szintén a műsorban feltűnt Kávészünettel kiegészülve. Rajtuk kívül fellép még - de minek? - Fluor Tomi is az Indigó Utcával.

Szombaton az elődöntővel folytatódik a 2012-es Csillag Születik. Ezen a napon kiderül, hogy Szirota Jennifer, Mészáros János Elek, Juhász Marci és a Quantum XXL közül ki folytathatja a küzdelmet a show jövő heti fináléjában.

Az e heti sztárfellépők között szerepel a 2011-es Csillag Születik döntőse, a népszerű harmonika virtuóz Szabó Ádám, aki a tehetségkutató 2009-es szériájának duójával, a Kávészünettel ad elő közösen egy dalt. Napjaink legfelkapottabb fiatal hazai sztárja, Fluor Tomi is fellép, méghozzá az Indigó Utcával karöltve.

A 2012-es Csillag Születik elődöntője szombaton 19.30-tól látható az RTL Klub műsorán.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr764544123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása