Megnéztem

Két TV2-es műsor a TOP3-ban

2012. május 17. 08:00 - icusb

Nemcsak a szerdai napon teljesített kiemelkedően a Jóban Rosszban, hanem heti viszonylatban is: a teljes lakosság körében a második, a 18-49 évesek körében pedig a harmadik legnépszerűbb műsor lett a héten. Az utóbbi célcsoportban négyszer nyert teljes napot a TV2, így a két országos kereskedelmi csatorna nézettsége fej-fej mellett halad.

A teljes lakosság heti nézettségi toplistáján előkelő helyen szerepelnek a TV2 saját gyártású műsorai: a Jóban Rosszban a második, a Tények a negyedik, a Napló pedig az ötödik legnézettebb műsor lett; de jól teljesített a vasárnap esti Moziverzum film, az Indiana Jones trilógia első része is, mely a hatodik helyre került.

A 18-49 éves célcsoport dobogóján két TV2-es műsor is szerepel: a második helyezett Indiana Jones után, a harmadik helyre került a Jóban Rosszban szerdai epizódja.

Hétfőn és pénteken mind a teljes lakosság, mind a 18-49 évesek körében nyerte a teljes napot és a főműsoridőt is a csatorna, emellett az utóbb említett célcsoportban szerdán is tarolt mindkét idősávban. A kereskedelmileg kiemelten fontosnak számító ötven év alatti felnőtt tévénézők körében, teljes napon ráadásul négyszer nyert a TV2.

Ezeknek az eredményeknek köszönhetően az elmúlt héten minimális szintre, 0,6 százalékpontra csökkent a különbség a két országos kereskedelmi csatorna között.

 Forrás: AGB Nielsen/TV2 kutatás

Szólj hozzá!
Címkék: tv tv2 nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr1004521017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása