Megnéztem

Workaholics - A munka hősei

2012. május 10. 12:19 - icusb

Rendkívül pihent haverok, akik nem vetik meg a könnyűdrogok használatát és egy kicsit sem munkamániások. A Comedy Central egyik legsikeresebb sorozata, A munka hősei április 20-án debütál a magyar humorcsatornán.

Három kicsit sem munkafüggő idióta (Anders Holm, Blake Anderson, Adam DeVine) fiatal nap mint nap felveszi a harcot a – dolgozó emberekre jellemző – hétköznapokkal. Nincs túl könnyű dolguk, hiszen legtöbbször a másnaposság ellen is küzdeniük kell; amikor azonban kivételesen nem, hőseink minden alkalmat kihasználnak, hogy csúnyán betépjenek. Persze a fű mellett egymás vérét is szívják kegyetlenül, a poénok pedig garantáltan betalálnak.

A munka hősei (eredeti címén: Workaholics) külföldön már arattak. A sorozat 800 ezres kezdő nézettséggel nyitott, nézőtábora minden héten nőtt, végül 1,5 millió nézővel zárt, a második évad kezdő epizódja pedig már 2,1 millió rajongót ültetett a képernyő elé. Munkára fel! A munka hősei minden pénteken este tíztől, a Comedy Central műsorán!

 

Persze, nem csak a munka, de a lazulás is rejt veszélyeket: a munka hősei sorozat - amely április 20-tól látható a Comedy Central műsorán - egyik sztárja, a Balázs Pali frizurával rendelkező Blake Anderson nemrég rendkívüli fájdalmakat érzett végbele környékén, miután nemrég egy házibulija során leugrott a háza tetejéről egy beer-pong asztalra (aki nem ismerné: ez egy sörözős játék), és gerincsérülést szenvedett.

Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr184491318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása