Megnéztem

7 év börtönt kaphat VV Cristofel

2012. május 07. 14:18 - icusb

Az Új Ász információi szerint egyre inkább szorul a hurok VV Cristofel körül, mivel a rendőrség nem csupán testi sértés miatt folytat nyomozást ellene. A homoszexuális kinézetű nőverő ugyanis maga ismerte el egy korábbi, RTL Klubnak adott interjúban, hogy bezárta a tőle menekülni próbáló Veronika előtt az ajtót. 

Ezzel gyakorlatilag megállhat vele szemben a személyi szabadság korlátozásának esete is, ami könnyen minősítetté is válhat.

A napilap megkereste Veronika ügyvédjét, dr. Hyross Virágot, aki két további bűncselekmény gyanújának felmerüléséről tájékoztatta a lapot.

Esetünkben felmerülhet még a veszélyes fenyegetés, illetőleg a tettleges becsületsértés is, hiszen nyilvánosan beismerte, hogy többször leköpte ügyfelemet az eseménysor kapcsán. Ezek felderítése, illetve a cselekmények jogi minősítése természetesen a hatóságok feladata, de azt el tudom mondani, hogy ha végül minden tétel megáll Cristofellel szemben és a testi sértés súlyos minősítést kap, akár hét év is várhat a fiúra - mondta a napilapnak az ügyvéd. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr504494052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása