Megnéztem

Mészáros János Elekre épül a Házasodna a gazda?

2012. május 06. 11:57 - icusb

A Borsnak feltűnt, hogy a Házasodna a gazda névre keresztelt műsort, mintha csak Mészáros János Elekre szabták volna, hiszen amellett, hogy tökéletesen megfelel a feltételeknek, hetek óta több millió tévénéző követi nyomon a sorsát a Csillag születikben. Így az operaénekes kiscsillag kiváló arca lehetne a Házasodna a gazdának.

"Természetesen én is tervezek asszonyt vinni a házhoz, de eddig még nem találtam olyat, aki minden tekintetben megfelelt" – mondta a Simándy-díjas tenor a Borsnak.

A Bors a műsorvezetőt Lilut is megkérdezte a dologról, de ő diplomatikusan csak annyit válaszolt: "Annyit mondhatok, hogy nem celebek, hanem olyan emberek lesznek a főszereplők, akik falvakban élnek."

Nem kizárt, hogy éppen János lesz az RTL Klub legújabb „civil” felfedezettje - jegyzi meg a bulvárlap -, aki a csatorna segítségével csinálja meg a szerencséjét, hiszen a műsorba való jelentkezés még nem zárult le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr564491295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása