Megnéztem

VV - Baukó - Éva szerint csal a szavazatokkal az RTL Klub

2012. május 04. 08:40 - icusb

VV Éva a Dopeman TV-nek adott interjúban - szokás szerint - kissé furcsa állapotban azt mondta: Szerinte a Való Világ készítői befolyásolják a végeredményt, igaz ezt nem tudja bizonyítani.

"Arról én nem beszélek, mert nem tudom bebizonyítani, de szerintem igen" – magyarázta összeakadó nyelvvel a botrányhős, aki azt is szóvá tette, hogy amikor a villában elkezdte hangoztatni: szerinte Alekosz lesz a játék győztese, akkor a mûsor főszerkesztője megfeddte őt. "Behívott a szobába, aki irányítja a játékot, és rám szólt, hogy ne nyilvánítsak ki még egyszer ilyet napközben, hogy Alekoszt favorizálják, és ő nyeri a játékot".

A Bors megkeresésére Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője kommentálta pár szóban az ügyet: "Aki megnézi ezt a videót, láthatja Éva viselkedéséből, hogy nem lehet komolyan venni. A szavai nem józanságról árulkodnak. Épp ezért nem tervezünk jogi lépéseket ellene. A nyilatkozata őt minősíti, nem pedig az RTL Klubot. Az egész dolog egyébként nem meglepő. Aki nézte a VV4-et, nyomon követhette, hogy Éva gyakorta nem éppen józanul összevissza beszélt" – mondta a bulvárlapnak Rubin.

VV Éva nagyon durván tolja, az interjúban arról is beszélt egyébként, hogy Havas Henrik be akarta neki akasztani a lompost.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr824487811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása