Megnéztem

Napi 60 ezerért játszanak kurvát a Bruce Willis filmben

2012. április 29. 11:32 - icusb

Napi hatvanezerért dobják le a melltartójukat a magyar lányok a Bruce Willis főszereplésével Budapesten forgatott Die Hard 5. című filmben!

A Blikk megtalálta azt a lányt, aki még a melltartóját is ledobja a világsztárnak. Úgy tudjuk, mindezért napi hatvanezer forintos gázsit kap az egykori nyuszilány, Bernáth Cecília, aki nem mellékesen Tóth Gabi exének, Nagy Rolinak a barátnője.

– Remélem, személyesen is találkozhatok Bruce Willisszel, de nem tudhatunk előre semmit, mert mindig csak a forgatási helyszínen tudjuk meg pontosan, mi is lesz a feladatunk – nyilatkozta a Blikknek az explaymate, akit társaival együtt egy ügynökség szervezett be a produkcióba.

– Három forgatási napra szerződtem a produkcióval, néhány jeleneten már túl is vagyunk. Volt például olyan, amikor egy lenge szexi ruhában voltam, majd lekerült rólam a melltartó is. A mellemet fegyverekkel is cirógatták, és táncolnom kellett egy pici színpadon – mesélte Cili.

Az erotikus jelenetek egy részét a héten, a Nyugati pályaudvar közelében lévő szórakozóhelyen vették fel. A helyszínt egy moszkvai lokálnak rendezték be, prostik és nehézfiúk mulatoztak ott. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr174479068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása