Megnéztem

Zárt ajtók mögött a Cool-on

2012. április 24. 17:18 - icusb

Egy izgalmakkal és fordulatokkal teli sorozat érkezik a Cool képernyőjére. A történet középpontjában két látszólag tökéletes család áll, de egymáshoz láncolja őket egy titok, mely nem maradhat sokáig zárt ajtók mögött.

Április 25-én új telenovella indul Zárt ajtók mögött (eredeti címe: La Casa de al Lado) címmel a Cool-on. A 2011-ben forgatott amerikai sorozat újabb csemege lesz a műfaj kedvelőinek; parádés szereposztásával, romantikus intrikákkal és cselszövésekkel tarkított történetével és lenyűgöző képi világával azonban nem csak a telenovella rajongókat vonza majd a képernyő elé.

A sorozatról: Ingacia és Gonzalo rövid ismeretség után házasságot kötnek. A nőnek nem ez az első házassága. A volt férj, Adolfo, kizuhant az ablakon – felmerül a gyanú, hogy meggyilkolták. A kertész valami fontosat szeretne elmondani Gonzalónak, de még mielőtt megtehetné, holtan találják. Vajon balesetet szenvedett vagy megölték? Kiderül, hogy a néhai férj ikertestvére, Leonardo is a Conde házban él, kerekesszékhez kötve, magába zárkózva. Gonzalo betársul Javier ügyvédi irodájába, és átveszi apósa ügyeinek a kezelését. Javier a szomszédban él a feleségével, Pilarral, aki egykor Leonardo pszichológusa volt.

A Zárt ajtók mögött című sorozat fordulatos törénetét több millió néző izgulta végig a tengerentúlon, ez nem is csoda, hiszen a színészek között már jól ismert és az utóbbi idők legsikeresebb telenovelláiban megkedvelt sztárok tűnnek fel. Catherine Siachoque (A bosszú; Második esély; Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!; A sivatag szerelmesei) A bosszú álarcából és a Sarokba szorítva című sorozatokból is ismert Maritza Rodriguez vagy az Ördögi kör Martin Acero-ját is alakító Miguel Varoni. Zárt ajtók mögött április 25-től, minden hétköznap 15:40-től a Cool-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr214471186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása