Megnéztem

Egy híján az összes hétköznapot vitte a TV2!

2012. április 24. 12:20 - icusb

Négyszer a teljes lakosság körében, háromszor pedig a kereskedelmileg fontos célcsoport esetében is a TV2 teljes napi átlagnézettsége volt a legmagasabb az elmúlt héten. Jól teljesített a Tények, a Jóban Rosszban és a Megasztár is.

A múlt héten kedd kivételével teljes napon minden hétköznapot megnyert a TV2 a teljes lakosság körében, a csatorna hírműsora, a Tények pedig kivétel nélkül minden nap verhetetlennek bizonyult. A piacvezető hírműsor ráadásul jelentős különbséggel előzte meg a második helyen végző hírműsort az előbb említett célcsoportban: míg a Tények átlagos heti közönségaránya 30% körüli, addig a Híradóé csupán 26% volt. A Tények csütörtöki adásával a top 10 műsor közé is bekerült: a teljes lakosság toplistájának 5. helyét szerezte meg. A TV2-es műsorok közül szintén jól teljesített az elmúlt héten a Jóban

Rosszban című sikersorozat, mely pénteki részének nézettségével a teljes lakosság toplistájának 4. helyére is felkerült, és aznap majdnem 1,3 millió (1 286 649) nézőt ültetett a képernyők elé.

A teljes lakosság körében elért eredmények mellett a kereskedelmileg fontos, 18-49-es célcsoportban is szép számokat produkált a TV2. Múlt hét szerdáján és csütörtökén mindkét célcsoportban a legmagasabb nézettséget érte el teljes napon, pénteken pedig még ennél is jobban teljesített: aznap teljes napon és főműsoridőben is a legtöbben a TV2-őt nézték mindkét vizsgált nézői szegmensben.

Forrás: AGB Nielsen/TV2 kutatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr424470349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása